sunnuntai 9. lokakuuta 2011

FAIL.

Käytiinpä eilen Lauran ja Emmin kanssa tekemässä koiruuksille verijäljet Jaamankankaan metsikköön, ja tänään vuorossa olikin sitten niiden ajaminen. Hupsis odotteli kauniisti (muutaman haukahduksen kera) omaa vuoroaan, josta ei ehkä sitten kannattaisikaan puhua sen enempää. Oli nimittäin sen verran hupaisaa herran "jäljestäminen", vaikka odotukset olivatkin korkealla! Hupsis oli sitä mieltä, että alkumakaus on mainio paikka ottaa päivälepoa ja taitavasti meni maahan noin miljoona kertaa, vaikka kuinka sitä yritin houkutella haistelemaan. Pari kertaa se jopa haisteli makausta, mutta siihen se sitten jäikin, elettäkään ei herra tehnyt lähteäkseen jälkeä seuraamaan... Tais kaatua meidän mejä-harrastaminen tähän! :'D Tai sitten pitää tehdä toiselle vaan lihapullajälkiä, jos se tajuaa niiden idean paremmin. Onneksi kuitenkin muuten oli sangen hupaisa reissu ja hienoja kuviakin tuli Hupsiksesta otettua.

Viime tiistaina (4.10.) olikin taas tokotreenailujen aika, tosin ainoastaan leikkikerran muodossa. Olisin kyllä voinut jättää sen kerran ihan hyvin välistä, Hupsista kun eivät lelut kiinnostaneet pätkän vertaa ja lelulla palkkaamisharjoituksissa saamamme pinkki vinkuva possu oli ainoastaan kamalan pelottava. Ensi kerran jälkeen meinasin siirtyä seuraavaan ryhmään ja hieman haastavampiin tehtäviin, kun Hups kuitenkin toimii jo suht hyvin.
Torstaina (kai se oli torstai!) sain yhtäkkisen tokotreenausinnostuksen ja lähdin läheiselle kentälle, kaatosateessa, treenailemaan. Hupsis oli aivan mahtava ja mentiinkin melkein kaikki alokasluokan liikkeet läpi suht hienolla menestyksellä! Jopa seuruu oli yllättävän taidokasta ja luoksetulo oli Hupsikselta maailman nopeinta. Taitokoira ♥ Taidetaan sittenkin päästä ainakin mölleilemään ennen ensi kesää, jos jatkossakin koira on samanlainen.

Nyt lähdemmekin aktiivisina iltalenkille kera Ruka-lapparin ja omistajansa, pääsee Hupsis tutustumaan omanrotuiseen neitoon välillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti