perjantai 22. heinäkuuta 2011

Vihdoin!

Nonni, vihdoin sain aikaiseksi tehdä tän blogin! Jospa nyt tulis kirjoiteltuakin lapsen kuulumisia, toivotaan et innostus kestää pidempään kuin viikon. :))


Meille ei oikeastaan kuulu mitään sen ihmeempiä. Viime viikolla oltiin viisi päivää Ypäjällä koiravahtina, ja Hupsis oli oikein onnellinen lapsi, kun sai leikkikaverin Otto-seropista! Otto oli myös erittäin onnellinen, ja ei oikeastaan muuta tehnytkään kuin roikkui Hupsiksen karvoissa kiinni. Hupsis pääsi tutustumaan myös Hevosopiston tiloihin, kun käytiin moikkaamassa hevosia ja vanhoja tuttuja useampanakin päivänä. Herra oli oikein fiksu, mitä nyt kamalasti ahdisti isot tilat ja ihmismäärä.


Tultiin Ypäjältä tosiaan perjantaina ja ei hirveästi rokin aikana liikuskeltu ihmisten ilmoilla, lenkit suuntautuivat pääosin Aavarannan suunnalle. Sunnuntaina suunnattiin äidin luokse Rantakylään ja sinne Hupsis-herra sit jäi maanantaina hoitoon, kun mie suuntaisin Juukaan vierailemaan mummon luona kera puolen suvun (pikkuveljet 5.v ja 9v. ja pikkusisko 17v.). Juuasta palauduttiin keskiviikkona ja lapsen kanssa raahauduttiin samana iltana Noljakkaan paahtavassa kuumuudessa.


Pari päivää onkin sit mennyt sujuvasti Pyhäselässä uiskennellessa, Hupsis on ollut ihan onnessaan vedessä kun on niin kuuma. Pitäis vissiin ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa oikeasti treenata näyttelyä varten, eihän siihen ole enää kuin kolmisen viikkoa, APUA! Saas nähdä mitä siitä tulee herra arkajalan kanssa..
Eilen lapsi sai hienon näyttelyhihnankin, nyt on hyvä lähteä esiintymään. Toivotaan et säät suosis sen verran, että päästäisiin käymään  edes parissa mätsärissä ennen näyttelyitä, hirmu kuumalla kun ei viitsi lähteä.

2 kommenttia:

  1. Onpas kaunis koiruus! Mukavaa, että jätit meillekommentin, jotta löysimme tänne :)

    VastaaPoista
  2. Hupsis kiittää! :)
    Mie oon teidän blogia seuraillut jo pitkän aikaa, ja nyt on kiva lukea sukulaisten edesottamuksista :D

    VastaaPoista