tiistai 10. maaliskuuta 2015

Back to businessLauran blogista voi käydä lukemassa tarkemmin selostetun kertomuksen meidän toissaviikonlopun Estoonian reissusta, allekirjoittaneella ei liikene innostusta avata sitä sen enempää, kun takana on kahden vuorokauden aikana 20h töitä ja tänään liian lyhyiden yöunien jälkeen vielä harjoittelua googlemapsin kanssa tapellen. :D Lyhyesti ja ytimekkäästi: mentiin, nähtiin ja ei voitettu mitään. Myrn oli lauantaina jopa erinomaisen arvoinen ja lopullinen sijoitus kolmas, narttuja oli avoimessa luokassa siis tasan kolme kappaletta. Sunnuntain tuomarin mielipide nähtiin jo urosten aikaan, enkä odottanut meidän vuorolla enää yhtikäs mitään ja EH:n kanssahan sieltä ulos tultiin. Tässä vielä arvostelut molemmilta päiviltä:

Lauantai - Little big for female. Stop too defined. Good neck. Good forechest. Little short upper arm & tight croup. Good movement, tail bit too high. Good quality of coat. Good temperament & presentation. Galyna Kalinichenko, Ukraina - ERI3

Sunnuntai - Rather big, an almost male in head. Nice eyes. Ears not stable, tends to prick. Short in head. Excellent croup but high tail. Straight in shoulders. Well angulated rear. Excellent coat. Nice temper. Kim Vigsö Nielsen, Tanska - EH

Onneksi reissu oli muilta osin varsin mainio, vaikka näyttelymenestyksen puuttuminen harmittaakin. Ehkä pikkumustasta saadaan muotovaliokin vielä jonain päivänä, mutta nyt jäädään Outokummun ryhmistä (johon ollaan jo ilmoittauduttu) lukuun ottamatta määrittelemättömälle tauolle ja treenataan villisti tokoa, kunhan juoksutauolta palaillaan. Tauko loppuu toivottavasti jo tänä viikonloppuna, alkaa pää hajoilla vähän molemmilla, kun sisällä ei voi treenata erään Minttukoiran takia ja ulkona on liian liukasta mihinkään. 

Jollain ilveellä Myrn päätti tajuta voittajan kaukojen idean nyt varsinaisen treenitauon aikana ja i-s sekä m-s vaihdot ovat jo aika kivan näköisiä. Vastineeksi se tosin päätti unohtaa avoimen kaukot totaalisesti ja tarjosikin eräänä päivänä avoimen kaukoja kisamuotoisesti treenatessani seisomista istumisen sijaan - ja vieläpä täydellisesti. Ei voi aina ymmärtää. Liikkeestä seisomista ollaan nyt viimeisen viikon aikana hinkattu kunnolla ja etupalkan avulla se alkaa olla jees, Myrn kun ei tahdo kestää mun liikettä sen selän taakse. Vielä luoksarin stoppi kuntoon ja liikkuroituja häiriötreenejä alle, niin eiköhän me huhtikuun kokeeseen päästä! Jollei, niin toukokuussa viimeistään.

Toukokuulle on luvassa toisenkinlaista actionia, sillä varasin Myrnille luonnetestipaikan 16.5.! Jännää, saa nähdä mitä neidistä sanotaan. Arjessahan se on niin helppo koira kuin olla voi, mutta luonnetesti on aina luonnetesti. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti