sunnuntai 14. elokuuta 2011

Elo-Karelia kr.

Vihdoinkin viikonlopun jännitys on ohitse! Tänä aamuna olo oli vielä suht rauhallinen, mutta kehän ulkopuolella jännitys vain kasvoi. Nuoria uroksia ei ollut Hupsiksen lisäksi yhtään, joten saimme kehän kokonaan itsellemme, jee! Tuomaria herra arasteli hieman, mutta antoi kuitenkin katsoa hampaat ja tunnustella hienosti. Juoksemiseen olin erittäin tyytyväinen, sillä herra nosti häntänsä jossain vaiheessa kokonaan ylös, vaikkakin vain hetkeksi. Mutta positiivinen yllätys tuokin, ja edistystä!

Tuomarina tänään oli Marja Talvitie, jota pelkäsin jo valmiiksi. Tiukka täti kyllä olikin ja kehuja ei hirveästi satanut. Kehittymistä Hupsis kuulemma kaipaa vielä melko paljon.
Tuloksena NUO H.

"Keskikokoa pienempi, hieman kapea- ja kevytpäinen nuori mies. Niukat etu- ja voimakkaat takakulmaukset. Hieman liiaksi laskeva lantio ja alaskiinnittynyt häntä, joka ei liikkeessä nouse riittävästi; paimenen koukku.  Erinomainen karvanlaatu, mutta ei täydessä turkissa. Liikkuu ahtaasti takaa."


Kokonaisuudessaan olen kyllä herraan erittäin tyytyväinen, hienosti käyttäytyi koko viikonlopun ja ylitti odotukset myös kehässä. Tästä onkin hyvä jatkaa, eli eikun näyttelykalenteria suunnittelemaan.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti