lauantai 13. elokuuta 2011

Elo-Karelia kv!

Tänä aamuna suuntasimme jännittyneinä kohti Linnunlahtea ja Elo-Karelia KVtä, jossa Hupsis suoritti debyyttinsä nuorten luokassa. Olin itse ennen lähtöä ihan paniikissa, mutta paikan päällä ehdin jo rauhoittua ja kehässä ei jännittänyt enää melkein yhtään. Hupsis otti kehän ulkopuolella rennosti ja oli rohkea ja tutustui vieraisiin ihmisiin ihmeen hyvin. Tyttöystävänkin herra nappasi, slk-narttu Ryyni ihastui herraan täysin ja Hupsiskin oli toisen lumoissa aika lailla.

Nuoria uroksia olikin vain kaksi kappaletta, mikä oli Hupsiksen kannalta vain hyvä! Olin suht tyytyväinen karvakasan liikkumiseen, sillä häntäkin nousi aavistuksen ylös siitä normaalista kehä-hännästä joka osoittaa maata kohti.. Hienosti malttoi koiruus myös seistä ja tuomaria ei väistänyt millään lailla, ei edes mennyt matalammaksi! Ylpeä olen!

Tuomarina meillä oli siis Saija Juutilainen ja tuloksena NUO EH, ylitti kyllä odotukset aika lailla!
Tässäpä vielä arvostelua:
"20 kk oikealinjainen(??) hyvärunkoinen nuori uros. Sopivasti raajaluustoa. Hyväilmeinen uroksen pää, joka saa vielä miehistyä. Hyvä purenta ja korvat. Tyypill. kulmaukset. Liikkuu varsin hyvin. Hännän asento liikkeessä voisi olla parempi. Hyvä karvanlaatu, karvapeite kesäkunnossa. Hyvä luonne, mutta ei nauti esiintymisestä. "


Hengailtiin vielä useampi tunti näyttelyalueella vakioporukan jatkona ennen kuin suunnattiin kotia kohti. Huomenna sitten uusiksi, tällä kertaa tuomarina Marja Talvitie.

1 kommentti:

  1. Saipas se tuomari monipuolisen arvostelun aikaiseksi. Tuommoiset ovatkin antoisia. Meille on annettu yleensä hyvin niukkasanainen ja väritön lausunto sen EH:n jatkeeksi.

    VastaaPoista