tiistai 6. syyskuuta 2011

Tokoilua ja muuta kivaa!

Eilen iltapäivällä lähdimme extemporena Lauran ja shelttien kanssa lenkkeilemään Lykynlammelle, jossa kiersimmekin 8,5 kilometrin lenkin. Hupsis oli aivan onnessaan Mintun ja Meelan seurasta ja omistajallakin oli kivaa, joten onnistunut reissu oli tuloksena.

Tänään olikin sitten vuorossa meidän ensimmäiset "tokotreenit" Noutajakoirayhdistyksen järjestämänä. Olimme perillä hyvissä ajoin, koska lähdimme jo aiemmin Rantakylään ja kävimme moikkaamassa äitiä ja muita, ja suuntasimme sieltä Salpakadulle. Hupsis ei ollut edes ainoa lapinkoira, vaan paikalla oli myös Pyry omistajineen ja vieläpä samassa ryhmässä meidän kanssamme! Tänään ohjelmassa oli kontaktiharjoituksia ja mukanakulkemista, Hupsis teki harjoitukset ihmeen hienosti ottaen huomioon ihmisten määrän. Hieman sitä selvästikin ahdisti, mutta reipas oli kuitenkin! Saimme myös ohjaajalta hyviä vinkkejä kotona harjoitteluun, eli eikun treenaamaan vaan!

Treeneistä kävelimmekin sitten kotiin, tulipahan samalla tehtyä päivän lenkki! Olin jo valmistautunut siihen, että koko kämppä on hävityksen vallassa, sillä meillä on tämän viikon hoidossa bordercollieuros Rocky, joka on osoittanut olevansa äärimmäisen rasittava (ja hyperaktiivinen). Eilen Lykynlampi-retken aikana Rocky oli mm. syönyt roskapussin ja levittänyt sen sisällön ympäri keittiötä. Tänään sain kuitenkin olla herrasta ylpeä, sillä mitään ei ollut tapahtunut! Hupsiskin on iloinen saadessaan leikkikaverin, vaikkakin Rockyn yli-innokkuus sitä välillä ahdistaakin.

Ensi viikkoa odotellessa, toivottavasti Hupsis on yhtä taitava silloinkin! Ja loppuun vielä Lykynlampi-kuvia, Lauralle kiitos ja kumarrus kaikista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti