torstai 29. syyskuuta 2011

Tokoa tokoa.

Tiistaina oli taas vaihteeksi tokoilua Noutajien merkeissä, aiheena tällä kertaa ohitukset ja kohtaamiset. Aihe oli meille hyvinkin ajankohtainen ja hyödyllinen, sillä Rocky-episodin jälkeen Hupsis on alkanut haukkumaan vastaantuleville koirille, joskaan ei mitenkään vihaiseen tyyliin. Kovasti olemme kuitenkin treenanneet ohituksia lenkeillä ollessa, ettei karvakasa opi siihen, että kaikille saa haukkua. 
Treeneissä herra kuitenkin oli oma hiljainen itsensä, ja ääntäkään ei päästänyt vaikka meidän parina oli välillä vähän turhankin innokas labradori. Hienosti Hups teki kaikki annetut tehtävät, kontakti nyt oli mitä oli, mutta kehitystä on hieman jopa havaittavissa. Ohitusharjoituksissa koiraa eivät muut oikeastaan liiemmin kiinnostaneet. Loppukevennyksenä harjoittelimme peukalon koskettamista ja ihmeen nopeasti Hupsis oppi tempun, taitava! Toisen tunnin harjoittelimme vaihtelevasti perusasentoa samalla kun odottelimme Lauran&Mintun treenien loppumista, mutta herran keskittyminen ei oikein enää jaksanut riittää ja Mintun perään pitikin itkeä vähäsen. 


Tänään olimme Petsie-porukalla treenailemassa (ja lääppimässä pentua!) lähikentällä, tosin Hupsiksen treenit jäivät vähäisiksi herran oman vammaisuuden takia, keskittymiskyky oli nollassa ja eipä omistajakaan oikein jaksanut panostaa. Ennen muiden tuloa otin pari paikkamakuuharjoitusta ja ne menivät oikein mallikkaasti, mutta lähinnä harjoittelimme hiljaa olemista, kun Hupsis riehaantui vähän turhan paljon isosta koiramäärästä. Lopuksi karvakasa sai vielä irroitella Brandyn kanssa rannalla, ja pojat painivatkin oikein kunnolla. Onpahan ainakin väsynyt koira!

1 kommentti:

  1. Elikkä siis heitän teille tällasen haasteen nimeltä Tunnustus! Ohjeet löytyy meidän blogista :-) http://csbogi.blogspot.com

    VastaaPoista