sunnuntai 9. lokakuuta 2011

FAIL.

Käytiinpä eilen Lauran ja Emmin kanssa tekemässä koiruuksille verijäljet Jaamankankaan metsikköön, ja tänään vuorossa olikin sitten niiden ajaminen. Hupsis odotteli kauniisti (muutaman haukahduksen kera) omaa vuoroaan, josta ei ehkä sitten kannattaisikaan puhua sen enempää. Oli nimittäin sen verran hupaisaa herran "jäljestäminen", vaikka odotukset olivatkin korkealla! Hupsis oli sitä mieltä, että alkumakaus on mainio paikka ottaa päivälepoa ja taitavasti meni maahan noin miljoona kertaa, vaikka kuinka sitä yritin houkutella haistelemaan. Pari kertaa se jopa haisteli makausta, mutta siihen se sitten jäikin, elettäkään ei herra tehnyt lähteäkseen jälkeä seuraamaan... Tais kaatua meidän mejä-harrastaminen tähän! :'D Tai sitten pitää tehdä toiselle vaan lihapullajälkiä, jos se tajuaa niiden idean paremmin. Onneksi kuitenkin muuten oli sangen hupaisa reissu ja hienoja kuviakin tuli Hupsiksesta otettua.

Viime tiistaina (4.10.) olikin taas tokotreenailujen aika, tosin ainoastaan leikkikerran muodossa. Olisin kyllä voinut jättää sen kerran ihan hyvin välistä, Hupsista kun eivät lelut kiinnostaneet pätkän vertaa ja lelulla palkkaamisharjoituksissa saamamme pinkki vinkuva possu oli ainoastaan kamalan pelottava. Ensi kerran jälkeen meinasin siirtyä seuraavaan ryhmään ja hieman haastavampiin tehtäviin, kun Hups kuitenkin toimii jo suht hyvin.
Torstaina (kai se oli torstai!) sain yhtäkkisen tokotreenausinnostuksen ja lähdin läheiselle kentälle, kaatosateessa, treenailemaan. Hupsis oli aivan mahtava ja mentiinkin melkein kaikki alokasluokan liikkeet läpi suht hienolla menestyksellä! Jopa seuruu oli yllättävän taidokasta ja luoksetulo oli Hupsikselta maailman nopeinta. Taitokoira ♥ Taidetaan sittenkin päästä ainakin mölleilemään ennen ensi kesää, jos jatkossakin koira on samanlainen.

Nyt lähdemmekin aktiivisina iltalenkille kera Ruka-lapparin ja omistajansa, pääsee Hupsis tutustumaan omanrotuiseen neitoon välillä :D

Kiitos tästä Annastiina!


Koska Nasti näköjään muisti meitä tällä tunnustushommalla, niin tehdäänpäs se sitten! 
1. Hupsis on siis miun ensimmäinen ikioma koira ja vaikka välillä oonkin miettinyt, että miksi oi miksi otin aikuisen kodinvaihtajan, niin toisaalta parempaa koiraa ei olekaan ♥
2. Ärr nää on ihan sikavaikeita keksiä! No mutta, Hupsis on kehittynyt superpaljon toukokuusta ja kyllä siitä vielä tokokoira leivotaan!
3. Hirveesti houkuttelisi kokeilla agiliitelyä tuon karvakasan kanssa, mut veikkaanpa et Hupsis ei arvostaisi asiaa yhtä paljon. Ehkä sit seuraavan kanssa........
4. Pentukuume on kova edelleen, koska en Hupsin kanssa pentuaikaa päässyt kokemaan. Toivottavasti tässä taloudessa asustaa vielä joskus poro-, kelpie- tai shelttiNARTTU tai mistäs sitä tietää vaikka joku uusi unelmarotu ilmestyy.
5. Minusta tuntuu, et Hupsis on oikea onnettomuus-/ongelmamagneetti, koska pelkästään parin viime kuukauden aikana on tapahtunut niin paljon kaikenlaista vähemmän mukavaa.
6. Ihmiset varmaan luulisivat minua täysin sekopääksi, jos kuulisivat miten paljon keskustelen Hupsiksen kanssa päivän aikana. Mut minkäs teet, kun asut yksin!
7. Hupsis on omalla tavallaan niin paras, koska se ei kerää energiaa pahemmin itseensä vaikka muutamana päivänä lenkit jäisivätkin suht lyhyiksi.
8. Kasa on alkanut käyttämään ääntään välillä vähän turhankin paljon. Jopa ovikellolle pitää välillä haukahtaa!
9. Haluaisin (ja onneksi tällä hetkellä se on jäänyt vaan haluamisasteelle) ostella Hupsikselle kaikkea superkivaa, kuten esim. Hurtta Lifeguard-valjaat!
10. Olipas nämä tylsiä, mutta olen kamalan huono keksimään mitään. No mutta, olishan se kiva jos joku päivä tuosta tulisi vielä FI MVA!

Tunnustuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

PS. En jaksa haastaa ketään...... :D