sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kiitos tästä Annastiina!


Koska Nasti näköjään muisti meitä tällä tunnustushommalla, niin tehdäänpäs se sitten! 
1. Hupsis on siis miun ensimmäinen ikioma koira ja vaikka välillä oonkin miettinyt, että miksi oi miksi otin aikuisen kodinvaihtajan, niin toisaalta parempaa koiraa ei olekaan ♥
2. Ärr nää on ihan sikavaikeita keksiä! No mutta, Hupsis on kehittynyt superpaljon toukokuusta ja kyllä siitä vielä tokokoira leivotaan!
3. Hirveesti houkuttelisi kokeilla agiliitelyä tuon karvakasan kanssa, mut veikkaanpa et Hupsis ei arvostaisi asiaa yhtä paljon. Ehkä sit seuraavan kanssa........
4. Pentukuume on kova edelleen, koska en Hupsin kanssa pentuaikaa päässyt kokemaan. Toivottavasti tässä taloudessa asustaa vielä joskus poro-, kelpie- tai shelttiNARTTU tai mistäs sitä tietää vaikka joku uusi unelmarotu ilmestyy.
5. Minusta tuntuu, et Hupsis on oikea onnettomuus-/ongelmamagneetti, koska pelkästään parin viime kuukauden aikana on tapahtunut niin paljon kaikenlaista vähemmän mukavaa.
6. Ihmiset varmaan luulisivat minua täysin sekopääksi, jos kuulisivat miten paljon keskustelen Hupsiksen kanssa päivän aikana. Mut minkäs teet, kun asut yksin!
7. Hupsis on omalla tavallaan niin paras, koska se ei kerää energiaa pahemmin itseensä vaikka muutamana päivänä lenkit jäisivätkin suht lyhyiksi.
8. Kasa on alkanut käyttämään ääntään välillä vähän turhankin paljon. Jopa ovikellolle pitää välillä haukahtaa!
9. Haluaisin (ja onneksi tällä hetkellä se on jäänyt vaan haluamisasteelle) ostella Hupsikselle kaikkea superkivaa, kuten esim. Hurtta Lifeguard-valjaat!
10. Olipas nämä tylsiä, mutta olen kamalan huono keksimään mitään. No mutta, olishan se kiva jos joku päivä tuosta tulisi vielä FI MVA!

Tunnustuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

PS. En jaksa haastaa ketään...... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti