lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tokotokotoko

Onpas taas päivittäminen jäänyt, tosin eipä meidän elämässä ole mitään ihmeellistä treenien osalta tapahtunutkaan: viime viikolla kun ei ollut Noutajien treenejä laisinkaan vuosikokouksen takia ja tällä viikolla treenit jäivät mökkireissun takia.


Torstaina oli kuitenkin ohjattu toko Poksin hallilla. Ihan mielenkiinnosta käytiin katsomassa minkälaista siellä oli ja suht kivaltahan tuo vaikutti, tehtiin tosin Hupsalle vielä vähän turhan haastavia juttuja, sillä käännöksiä ei olla pahemmin treenailtu. Alkuun otettiin luoksepäästävyys, ja Hupsis pysyi hienosti vieressä, vaikkakin nousi seisomaan ohjaajan tullessa tervehtimään. Ei kuitenkaan väistänyt ollenkaan, mikä on todella positiivista!


Paikallaan käännökset meni ihan ookoo, Hupsis vaan tahtoo jätättää aika lailla. Liikeestä käännöksiä ei edes tehty montaa, sillä niitä ei olla harjoiteltu paljon yhtään Hupsan seuraamisongelman takia. Teinkin lähinnä suoria seuraamispätkiä ja ihan kivasti Hups teki aina välillä. Itsenäisen treenin aikana tein lähinnä paikkamakuuta, ja Hupsis pysyi hienosti paikallaan, vaikka halli jo itsessään oli tokoilua ajatellen uusi ympäristö ja lisäksi siellä oli vielä kymmenkunta muuta koiraa. Taitava!


Itsenäisen treenin jälkeen tehtiin hyppyä kolmella eri esteellä: kahdella treenattiin namialustalla itsenäisesti ja kolmannella harjoiteltiin kääntymistä ohjaajan valvovan silmän alla. Hupsis ei oikein ymmärtänyt namialustan tarkoitusta, ja jouduinkin käyttämään käsimerkkiä suht paljon, mutta kääntymisharjoitukset sujuivat todella hyvin! Saisipa itselle oman hypyn, niin voisi treenata tuota enemmän. Onneksi tiistain tokotreeneissä aiheena on hyppy, saadaan toivottavasti tehotreeniä.


Jännityksellä odotellaan nyt agilityn hallittavuustestiä, joka on 25.3., toivotaan että päästään alkeiskurssille ja saataisiin agiharrastuskin hyvään alkuun! :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti