tiistai 10. huhtikuuta 2012

Liitely jatkuu!

Takana on jo kolmet agitreenit ja ai että kun Hupsis on vaan pätevä! Torstaina tehtiin pussia ja muuria ensimmäistä kertaa ja harjoiteltiin etenemistä hyppy-putki-hyppy-suoralla sekä kertailtiin keppejä. Kaikki esteet sujuivat tosi hienosti, pussi oli ainoa vähän epävarmempi eikä Hupsa uskaltanut vielä mennä täysin suljettuun pussiin. Muurin se loikkasi ilman mitään epäröintiä, mistä olin todella yllättynyt!


Tänään tehtiinkin sitten kontakteja, pussia, keppejä ja muuri-putki-hyppy-yhdistelmää. Me aloitettiin kontakteilta, aluksi mentiin puomin osaa ihan maan tasossa ja siitä siirryttiin A:han, joka oli osina pöydän päällä. Puomilla kävely oli Hupsiksesta ensin tosi kamalaa, se kun ei takapäätään oikein hahmota, niin kapealla alustalla kävely pelotti. Kivasti se kuitenkin muutaman toiston jälkeen meni, vaikka hihna saikin olla aika kireällä.
A sujuikin sitten kuin vettä vain, onhan tuo mennyt ihan kokonaistakin A:ta jo aikaisemmin. Hienosti osasi ottaa kontaktinkin namialustan avulla ja se jopa juoksi vauhdilla ylös! Hieno mies.


A:sta siirryttiin sitten puomille, joka oli myös laitettu osina pöydän päälle. Tämä olikin Hupsalle paljon haastavampi juttu, sillä kapea alusta oli hirmuisen kamala. Monta kertaa se yritti väistää tai hypätä alas, mutta onnistuneitakin toistoja saatiin ja Hupsa tietysti hirmuisen paljon kehuja. :>


Kepeissä ei minkäänlaista ongelmaa (paitsi minun ohjauksessa.......), Hupsis hakee kepeille jo monesta eri kulmasta, tosin vauhtia ei edelleenkään ole. Eiköhän sitäkin sieltä kuitenkin ilmesty, kunhan päästään kunnolla vauhtiin! Pussi sujui täydellisesti tänään, loppujen lopuksi herra sujahti sinne kuin vanha tekijä eikä edes arastellut, vaikka pussi oli kokonaan suljettu. Pitää yrittää opetella luottamaan sen taitoihin enemmän ja kiinnittämään tosi paljon huomiota ohjaukseen, koska minä hommaan jotain ihan ihmeellistä välillä :'D Hupsis haki pussiinkin jo eri kulmista eikä siinäkään ollut ongelmaa, ja mikä parasta: se jopa LAUKKASI sinne!


Myös muuri-putki-hyppy-"rata" meni tosi nätisti, Hupsis malttoi hienosti odottaa ja lähti vauhdilla esteille, ainoa ongelma oli taas minun ohjaus. Koira osaa, ohjaaja ei!


Näyttää vahvasti siltä, että agista tulee meidän pääasiallinen laji, Hupsis tykkää siitä selvästi enemmän kuin tokosta. Sunnuntain alkeiskurssikerta olikin sangen huvittava, kun hyppyä tehdessä Hupsa vaan istua napottaa sivulla ja katsoo minua ilmeellä "ai mitä pitikään tehdä?" vaikka olin toistanut hyppy-käskyä ties miten monta kertaa. Sivulletulossa herra myös päätti alkaa rapsuttamaan itseään kesken suorituksen :'D Luoksetulot onnistuivat tosi hienosti, eli ei koko tunti sentään mennyt nauramiseen.


Viime viikolla lenkkeiltiinkin ahkerasti shelttiseurassa, ja kuvasatoakin jopa on!
Joskus voi käydä näinkin!


MINUN!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti