torstai 14. helmikuuta 2013

Mursk 7kk!

Niin se vaan aika kuluu, vastahan täällä jännitettiin sitä, että tuleeko meille pentua vai ei ja sen jälkeen odoteltiin malttamattomana pennunhakureissua. Nyt pikkumusta ei ole enää niin pieni, tiistaina kun tuli täyteen jo huimat 7 kuukautta! Kokoa Myrniäiseltä löytyy tällä hetkellä abouttirallaa 36,5 cm (jos nyt jotain arviota heitän), sillä pikkukikkare on selvästi Minttua isompi, mutta pikkuriikkisen pienempi kuin Meela. Painosta en mene sanomaan mitään, mutta merleneitejä painavampi Myrn kyllä on, vaikka lihavaksi sitä ei voisi sanoa kukaan.
Karvaa neiti on kasvatellut villisti jo useamman kuukauden ja omaan silmään ainakin näyttää tosi kivalta! Korvien kanssa on meinannut harmaita hiuksia tulla useamman kerran, sillä pikkumusta on ilmeisestikin saanut liikaa  vaikutteita naapurin cockerspanieliystävältään, kun korvat meinaavat lurpahtaa oltuaan muutaman päivän irti liimoista. Tällä hetkellä korvat on kuitenkin ihan hyvän näköiset, ja toivottavasti pysyvätkin tuollaisina, sillä hieman reilun kuukauden päästä meillä on edessä ensimmäinen kehäkoitos - Rautalampi rn. Itse en tosin kehään Murskan kanssa mene, vaan kyseisen kunnian saa Laura, joka suuntaa (kuten olen tainnut jo aiemmin useampaan kertaan mainita) neidin kanssa myös Viroon huhtikuun lopussa. Agilityssä ollaan kehitytty molemmat ainakin jonkin verran. Pikkuneidillä riittää virtaa ja intoa treenaamiseen ja ehkä ohjaajakin alkaa pikkuhiljaa jotain osata. :'D Tokomotivaatio on itsellä edelleen hiukan hakusessa, pitäisikin ottaa itseään niskasta kiinni ja treenata lujasti! Sivulletulo on edelleen ihan kivassa jamassa, tosin pomppimista pitää yrittää hillitä. Onneksi ensi viikolla alkaa ohjatut tokotreenit, niin päästään ruoskittavaksi ainakin kerran viikossa, hurraa!

Onnellisempi en voisi tästä pikkukaverista olla, varsin luottavaisin mielin voin sanoa että kyllä meitä vielä kisakentillä nähdään! Kasvattaja-Maikille vielä tuhannet kiitokset tästä mahdollisuudesta ♥PS. Lappalaispallon kanssa käydään ylihuomenna nolaamassa itsemme Varkauden tokokokeessa, toivottavasti JoA:n kokeessa maaliskuussa onnistutaan paremmin. Koiraa ei vois treenaaminen ja tekeminen vähempää kiinnostaa, joten saa nyt nähdä mitä tapahtuu :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti