keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kokeenomaista

Viikonloppuna käytiin pulikoimassa sekä lauantaina että sunnuntaina!

Eräs pieni mustakin uskaltautui kunnolla uimaan - vihdoin ♥

Eilen oli ohjelmassa tokon kisatappotreenit eli suomeksi sanottuna kokeenomaista treenaamista vippiporukalla. Olin jo etukäteen päättänyt tehdä liikkeet muuten kisanomaisesti, mutta palkata pikkumustan seuruiden jälkeen, sillä kokonaista kisasuoritusta palkatta ei Myrn ole vielä tehnyt koskaan. Pikkuhiljaa olisikin aika tätä treenata ahkerammin, sillä menin ilmoittamaan shelttiäisen maanantaina ihkaensimmäiseen tokokokeeseensa!

Aloitettiin, kuten kokeessakin, kehääntulotarkastuksella Lauran toimiessa tuomarina/liikkurina. Kehäänmenossa ei ongelmaa, joskin Myrnin keskittyminen oli lähinnä takana tulevassa Pinnassa ennen kuin päästiin kehään. Luoksepäästävyys täysi kymppi, tässä ei muutenkaan ole ongelmaa kuin silloin, jos tuomari alkaa leperrellä pienelle mustalle jotain - silloin saattaa mennä sheltillä tervehtimismoodi päälle. Tämän jälkeen normaali kahden minuutin paikkamakuu, toisella puolella Nemo-holsku ja toisella Pinna-beecee, hyvää treeniä isojen koirien vieressä olemiselle, kun sitä ei pahemmin ole päässyt treenaamaan. Myrn meni vasta toisella käskyllä maahan, kun ei ollut hereillä alussa. Tässä ei normaalisti ole ongelmaa. Paikkis oli varma, tähän alkaa  pystyä jo luottamaan et ei se sieltä nouse. Lopussa kierähti tosin lonkalleen, kun ei ilmeisesti pysty olemaan koko aikaa oikeassa asennossa, mikä on ihan ymmärrettävää. Lopun perusasento tosi napakka, hienosti!

Yksilöliikkeissä oltiin toisena vuorossa ja Emmi liikkuroi meille liikkeet, koska halusin testata reagoiko Myrn jonkun toisen liikkuroimiseen yhtä paljon kuin Lauran. Tähän voin todeta, että kyllä se reagoi, muttei niin voimakkaasti. Liikkurointia ja häiriöitä muutenkin siis lisää ja paljon!


Seuraaminen hihnassa: Meinasi välillä mennä vähän sunnuntaikävelyn puolelle, tätä ei olla kyllä pahemmin jaksettu treenatakaan. Paikka valui hieman, samoin kontakti tippuili ja lopussa alkoi kiukuttaa.
Seuraaminen hihnatta: Paljon parempaa kuin hihnaseuruu! Paikka oli tiiviimpi ja kontaktikin pysyi paremmin, joskin komentamista oli tässä vielä enemmän.
Liikkeestä maahan: Oli täydellinen liikkeestä seiso. :D Oma äänenpaino oli väärä, joskin olisi sen silti maahan pitänyt mennä, mokoma ryökäle.
Luoksari: Kympin arvoinen, tuli vauhdilla ja suoraan perusasentoon.
Liikkeestä seiso: Teki paremman liikkeestä maahan-kohdalla, nyt pysähdys vähän valui, mutta muuten jees.
Hyppy: Tämäkin täysi kymppi, eikä ihme - onhan se meidän bravuuriliike.


Kyllä meidän menolla olisi ykkösen saanut, mutta itse en ihan täysin tyytyväinen moiseen ollut. Ottaen kuitenkin huomioon, että tämä oli ensimmäinen kokeenomainen treeni, teki pikkusheltti tosi kivasti ja tulipa testattua miten se reagoi (melkein) koetilanteessa. Itse tosin kokeessa jännitän huomattavasti enemmän, joten luultavasti komentamista tulee olemaan vielä enemmän..valitettavasti. Kolmen viikon päästähän se toivottavasti nähdään, jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti