keskiviikko 6. elokuuta 2014

Supinen voittoon!

Äänestäkää kaikki Laura&Hupsis kuvakisan voittoon!
Tämä onnistuu klikkaamalla ylläolevaa linkkiä ja tykkäämällä kuvasta. Tällä hetkellä kaksikko on noin neljäkymmentä ääntä jäljessä ja tottahan toki näin hieno kuva ansaitsisi olla voittaja. Lisäksi Hupsis tienaisi Lauralle palkintolahjakortin ja maksaisi näin velkaansa kaikista syömistään vaatteista takaisin ;) Kiitämme jo valmiiksi kaikkia ihania äänestäjiä ♥

Tällä kuvalla Supi osallistuu kisaan!

Hupsis koki eilen varsin rajun muodonmuutoksen, kun se pääsi/joutui eroon turkistaan. Herra lappalainen onnistui hankkimaan itselleen ikävän hotspotin järvessä uiskennellessaan, joten niin koiran mielen- kuin fyysistäkin terveyttä ajatellen päätin leikellä turkin pois. Hupsis rakastaa uimista, mutta suhteellisen paksun turkin alle märkä jää näköjään hautumaan turhan helposti ja kun siihen lisätään vielä selän mysteerijumit, joiden takia koira rapsuttaa normaalia enemmän, on soppa valmis. Nyt lapikas voi lutrata vedessä rauhassa eikä omistajan tarvitse menettää yöuniaan hotspot-pelon takia.

1 kommentti:

  1. Jos koira ui paljon ja usein, niin kyllähän jatkuvasti märkä, paksu turkki varmaan jonkun verran ihoa hautoo ja lyhyempi turkki sitten taas kuivaa nopsemmin ja olo varmaan siten kivempi ja kevyempi, mutta hotspotit sinänsä ei katso karvanpituutta, niitä tulee boksereille, labbiksille yms. uiskenteleville, lyhytkarvaisille roduillekin. Kurja vaiva kyllä, mutta Hupsis näyttää ihan tyylikkäältä saksittunakin.

    VastaaPoista