perjantai 17. heinäkuuta 2015

Synttärijuhlia tokon parissa


Sunnuntaina 12.7. juhlistettiin Myrnin, tuon elämäni koiran kolmevee-synttäreitä. On niin vaikeaa uskoa, että pieni musta sähikäinen on JO kolme vuotta, vastahan se meille tuli. Kolmeen vuoteen on mahtunut paljon niin iloa kuin suruakin, mutta yhä edelleen toivon, että meidän yhteinen taipaleemme on vasta aluillaan. Onnea vielä kerran myös muille Amor'jade D-pentueen pennuille: Luca, Elle, Denise, Didi, Rhianna sekä Sulo! ♥Meidän synttärijuhlinta tapahtui tällä kertaa oman seuran tokokokeessa, jossa kisasimme siis kolmatta kertaa avoimessa luokassa ja lisäksi olimme osana Poksin tokojoukkuetta, sillä samoissa karkeloissa kisattiin myös seuramestaruudesta. Lopputulemana taidettiin kuitenkin hävitä vastustajajoukkueelle, sillä meidän joukkue ei pahemmin tuloksilla juhlinut. :D Olin itse talkoilemassa evl-luokan ajan pisteidenlaskijana, jonka jälkeen kävin paniikkishoppailemassa seuraavan viikon Lapin-reissua varten ja hain pikkumustan kotoa mukaani.


Ennen paikkamakuuta jännitys oli ihan mieletön, sillä viime tiistain pieleen mennyt paikkis kummitteli edelleen takaraivossa. Porsaskoira Myrn ei taaskaan ollut kuulolla liikkeen alussa ja tarvitsi kaksi käskyä maahanmenoon, mutta ilmeisesti tuomari ei (taaskaan) kuullut toista käskyä, jonka sanoin hiljempaa, vaan rokotti ainoastaan hitaudesta. Loppujen lopuksi paikkis meni tosi hyvin, ja Myrn oli pysynyt nätisti paikoillaan, vaihtanut asentoa vain hieman. Kyllä muuten oli pitkät kolme minuuttia piilossa!

Sen pidemmittä puheitta, tässä pisteet:

Paikkis: 9, piste lähti siis alun sekoilusta.
Seuruu: 9, tosi hyvät pisteet tiukalta tuomarilta! Omaan makuun olisi voinut olla tiiviimmin mukana varsinkin käännöksissä, mutta ihan jees.
Liikkeestä maahan: 10. Tässä ei mitään huomautettavaa, hieno!
Luoksari: 7. Pysähtyi yllättävän hyvin Myrniksi, vaikka valuikin hieman.
Liikkeestä seiso: 8,5. Väisti taas ja taisi murista mulle seuruussa. :D
Nouto: 6,5. Uusi murheenkryyni, joka on treeneissäkin nyt hajoillut. Lähti kapulalle räksyttäen ihan kunnolla ja vaati kaksoiskäskyn kapulan ottamiseen. Palautus oli nätti.
Kaukot: 9. Omaan makuun olivat tosi hyvät, en sitten tiedä mistä piste lähti. Pisteenlaskija sanoi meidän suorituksen jälkeen, että oli napannut minua melkein lahkeesta jätössä. :D
Hyppy: 9. Hyvä hyppy, ehkä aavistuksen hidas istuminen.
Kokonaisvaikutus: 9 ½, jee! Tuomari kehui menoa, mutta ääntä pitäisi edelleen saada pienemmälle. :D
YHT. 170,5p, AVO1 ja sijoitus 1./3.

Tuomarina meillä oli alkuperäisestä poiketen Katja Rautiainen, jota olin etukäteen hieman pelännyt, sillä tunnetusti hän on tiukka pisteiden kanssa. Hirmuisen mukava tuomari oli kyllä ja ehdottomasti mennään uudestaan! Muutenkin fiilis oli tässä kokeessa paljon parempi kuin edellisessä, koirakin oli oma hullu itsensä ennen kehäänmenoa. :D Nyt treenaillaan uuden avoimen liikkeet kasaan, sillä pitää se viimeinen ykkönen sieltä hakea, vaikka suunnittelinkin siirtyväni suoraan voittajaan.

Kuvat ovat kesäkuun Kolin reissulta. Hienot on maisemat!


3 kommenttia: