perjantai 27. marraskuuta 2015

Jyväskylä kv

Jyväskylä kv - AVO ERI ♥


Meidän elämässä ei ole viimeisimmän postauksen jälkeen tapahtunut kovin kummia, sillä allekirjoittaneen koulukiireet (one does not simply write a thesis.......) ja työt ovat verottaneet harrastuksille jäävää aikaa todella paljon, eikä jaksamistakaan ole ollut samalla tavalla, kun energia menee opparin miettimiseen. Tähän on onneksi tulossa helpotusta kahden viikon sisään, sillä 11.12. tulee kaikkien papereiden olla palautettuja ja näin ollen valmistun vihdoin joulukuun lopussa! Myös työt loppuvat vuoden loppuun, eikä jatkosta ole vielä varmuutta.

Viime viikonloppuna suuntasimme pitkästä aikaa kohti näyttelyä, tällä kertaa kohteena Jyväskylä kv:n lauantaipäivä. Shelttejä oli kehään ilmoitettu vaivaiset 119, joten pitkä päivä oli tiedossa, varsinkin kun auto starttasi Joensuusta 4.30. Omista koirista mukana olivat nuoriso-osastoa edustavat Myrn ja Meela, lisäksi nappasimme kyytiin Mirvan sekä Wiin ja Anniinan & Rienan.

Pitkän ja tuskallisen odotuksen jälkeen oli vihdoin avointen narttujen vuoro. Tuomarina Jyväskylässä oli norjalainen Leif-Herman Wilberg, josta ei etukäteistietoa ollut ei sitten yhtään. Hirmu kivan oloinen tuomarisetä kyllä oli, käsitteli koiria kauniisti ja arvostelutkin olivat kattavia. Koska pikkumusta kuvittelee olevansa tokokokeessa, jos vien sen itse kehään, pääsi vakiohandlerini Laura esityshommiin polvivammastaan huolimatta. Tuomari oli ainakin osan päivästä tarkka siitä ettei kehässä juosta (ainakaan kovin lujaa), joten odotin Myrnin vuoroa hieman kauhistellen. :D Pelko osoittautui tosin turhaksi, sillä pikkumusta esiintyi ehkä parhaiten ikinä! Se ravasi nätisti häntä alhaalla, vaikka vauhti oli suht rauhallista. Ilmeisesti sille sopiikin paremmin tuollainen hitaampi tempo, jolloin se ei innostu liikaa. Tuomari käytti koko arvosteluskaalaa, joten kun punainen lappu heilahti, olin enemmän kuin onnellinen. Meidän päivän odotukset olivat nimittäin olleet siinä, että saadaan edes se EH. :D Arvostelu oli ihan koiran näköinen, ja vaikka kilpailuluokassa ei enää menestystä tullutkaan, niin ei haittaa!

Arvostelun laitan tähän kotiin päästyäni :D 

Saatiin Pohjois-Karjalaan vihdoin luntakin, mistä erityisesti herra lapinkoira on ollut innoissaan. Harmi vaan, että tämän viikon aikana se vähäinenkin lumi on sulanut suurimmaksi osaksi pois. Alla olevat kuvat on otettu viime sunnuntaina, kun Minttu ja Hupsis olivat vielä hoidossa Lauran vanhemmilla ja nuoriso pääsi rälläämään pellolle ihan kahdestaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti