lauantai 23. huhtikuuta 2016

Triplasti tuloksia!
Sillä välin kun Agarwaen-tiimin pääpuolisko juhli serkkunsa häitä pääkaupunkiseudulla, teki allekirjoittanut aikamoisen urakan kolmen sheltin kanssa Joensuun Agilityurheilijoiden järjestämissä rallytokokisoissa. Minttu ja Meela kisasivat alokasluokassa ja Myrn avoimessa, ja lisäksi kaikilla kolmella oli mahdollisuus saada koulutustunnus näistä kisoista. Ei siis yhtään paineita ohjaajalle! ;)


Meela oli vuorossa heti alokasluokan toisena. Koska olin tullut paikalle jo hyvissä ajoin ennen meidän rataantutustumista, ehdin treenailla eteentuloa ja muita pikkujuttuja ennen omaa vuoroa. Rata oli kyllä tosi helppo, eikä meillä mitään suurempia ongelmia siellä tullutkaan. Kasikyltiltä -3 kovasta komentamisesta, jota en kyllä allekirjoita, koska sanoin käskyn vain hieman painokkaammin, kuten aina maahanmenossa. Tästä ei aiemmin ole rokotettu lainkaan, mutta tämä tuomari oli ilmeisesti vähän tiukempi. Ysikyltiltä -1 kyltin haistelusta, Meelan kaarros levähti mun selän takana hieman. :D Lopputuloksena siis 96p ja RTK1, jee!

Mummokoira oli luokan loppupäässä, joten ehdin tehdä senkin kanssa ihan hyvin ennen meidän vuoroa. Vaihdoin sille lennossa takaakiertämiskäskyn, kun oikealla käskyllään tarjosi vähän kaikkea muuta. Kierrä toimi onneksi radalla aivan mainiosti. Minttu oli niin tohkeissaan päästessään kisaamaan, että se seikkaili välillä vähän omiaan, joskin toimi huomattavasti oletettua paremmin. Ykköskyltiltä -1 taluttimesta ja toinen -1 kontrollista, kun Piidi päätti hieman haaveilla. Kakkoskyltiltä samaten -1 kontrollista, tuhma mummo teki omiaan eteentulossa (kai? Saattoi se tehdä kyllä takaa kiertämisessäkin, en tiedä :D ). Kasikyltti uusittiin, koska Minttu sanoi vain VÄH ja istui maahanmenon sijasta, uusintayrityksellä -3 kovasta käskyttämisestä (....) ja kymppikyltiltä -1 kontrollista taas, kun mummo ei oikein osannut kääntyä vasemmalle. Kasaan saatiin siis 90p ja RTK1 myös mummolle, ei huonosti kuitenkaan!

Ja otetaan toki huomioon se, että molemmat merlet ovat nähneet rallykyltit ja tehneet rataa viimeksi viime syksyn kisoissa. :D


Avoimen rata oli myös sangen helppo! Suurin pelko oli se, ettei Myrn mene maahan (varsinkin kun käskytyksen piti olla niin pikkusievää) tai tekee typeryyksiä eteentulossa. Noh, molemmat pelot olivat turhia, hienostihan se teki. Pujottelusta -1 kontrollista, koska jäi vähän haaveilemaan puolivälissä. Kakkoskyltiltä myös -1 kontrollista, en tiedä mitä se oikein teki. Kuutoskyltiltä -1 tvä, oisko tullut siitä kun ilmeisesti nousi seisomaan ennen kuin lähdin liikkeelle? En tiedä. Myrn teki tasaisen varmasti, kuten aina, mutta radasta jäi silti aika paha fiilis, koska pärinäpurkki aloitti murisemisen heti lähdössä ja jatkoi sitä loppuun saakka. Kierrokset siis ihan liian katossa, ei hyvä. Saatiin kuitenkin 97p ja täten RTK2 ja menolippu voittajaan sekä voitettiin vielä koko luokka. Nyt jäädään treenaamaan oikean puolen jutut kuntoon ja katsellaan, josko startattaisiin voittajassa jo syyskuussa!

Managerit Hupsis ja Gisli jätettiin julmasti kuvasta pois. :D


Kylläpä se näyttää vanhalta ja pystykorvaiselta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti