perjantai 1. huhtikuuta 2016

Pikkukili 15vko


  
Gisli 15vko, 28,2 cm ja 4,1 kg ♥ Pian nelikuinen sopulilapsi on osoittanut olevansa hurjan pätevä tokokoiran alku, sillä se oppi sivulletulon alkeet hetkessä. Kärsivällisyyttä sillä ei tosin ole nimeksikään, joten seuraava projekti onkin opettaa se odottamaan pidempään kuin sekunnin muuallakin kuin ruokakupin edessä. Ruokaa se kyllä osaa odottaa tosi kauniisti, vaikka Gisli kupin laittaisikin ekana maahan ja sen jälkeen vasta ne neljä muuta.

Muuten lapsi onkin elänyt aika vapaalla kasvatuksella, eikä olla turhan paljon treenailtu. Perusjutut on hallinnassa, mutta muuten Gisli on saanut elää "rauhallista" pennun elämää riekkuen koirakavereiden kanssa ja yksinään. Ollaan nyt muutamaan otteeseen treffailtu vieraita shelttejä, joista erityisesti 7kk ikäinen Leevi-poika oli Gislin mieleen ja kaksikko saikin ekalla tapaamisella hurjan kivat leikit pystyyn. Pentu on vähän hidas syttymään uusille tuttavuuksille, mutta kun se ymmärtää jutun idean, on meno sitäkin villimpää.

Sisäsiisteyskin etenee hitaasti, mutta varmasti. Kyllä siitä vielä kelpo koirakansalainen kasvaa. Ja ainakin nätti kuin karamelli. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti