tiistai 12. heinäkuuta 2016

Parhaista parhain jo neljä vuotta!Kuten jo aamulla kirjoitin facebookin puolella, täyttää minun pieni musta varjoni, tuo elämäni koira jo neljä vuotta. Aika kuluu kuin siivillä, eikä tunnu yhtään siltä, että Myrn olisi ollut taloudessamme noinkin kauan. Toivottavasti meillä on vielä monta monituista vuotta yhdessä. ♥ Onnea siis Myrniäinen sekä muut Amor'jade D-pennut: Luca, Elle, Didi, Rhianna, Denise sekä Sulo!

Parempaa koiraa en voisi toivoa, paitsi tietysti terveyden osalta. En kuitenkaan vaihtaisi pikkumustaa mistään hinnasta, on se vaan ihana. ♥
Jokunen aika sitten käytiin treenien ohessa kuvaamassa tokoshelttejä. Myrnistä tulikin aivan ihania kuvia! Pienen tokosheltin koeonni (vai pitäisikö sanoa kokeisiin pääsemisonni) ei kyllä ole ollut parhaimmasta päästä nyt: ensin Myrn aloitti juoksut Nurmeksen kokeen aikaan ja heinäkuun alun koe oman seuran kentällä piti perua, kun liikkeenohjaajaa ei saatu paikalle. Nyt päästiin kuitenkin kuun lopussa olevaan iltakokeeseen Liperiin, toivotaan kovasti että sieltä se vimppa ykkönen napsahtaisi!

Viime perjantaina alkoi myös uuden rallytokoryhmän treenit. Paljon on treenattavaa voittajaluokkaa varten tässäkin lajissa, mutta käydään kokeilemassa kuun lopussa onneamme oman seuran möllikisoissa. Sen jälkeen selviää, uskallanko ilmota Myrnin jo syyskuun kokeeseen, vai treenaillaanko vielä.


Muuten ollaankin vietetty rauhallista kesää. Viime viikonloppuna käytiin pyörähtämässä Rantasalmen näyttelyssä turisteina, kun Lauran koirat olivat kehässä. Samalla päästiin moikkaamaan myös Myrnin kasvattajaa, ja kävipä allekirjoittanut juoksemassa paras uros -kehässäkin Maikin Duffy-veteraanin kanssa. Koirat ovat uineet oikein urakalla, ja pikkusopulikin on heittänyt talviturkkinsa useamman kerran. Vapaaehtoisesti Gisli ei kylläkään vielä ui, mutta läträä vedessä senkin edestä.

Gislilläkin on synttärit tällä viikolla, mutta siitä perjantaina lisää! Ilmoitin sekä Myrnin että Gislin Luumäen näyttelyyn elokuun toisena viikonloppuna. Gisli menee pentunäyttelyyn, joka on samalla sen eka "virallinen" näyttely, ja Myrn käy Lauran kanssa Luumäen ryhmiksessä, joka on sopivasti samalla paikalla kuin pentunäyttely.

Kyllä pentukin osaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti