perjantai 15. heinäkuuta 2016

Seitsemän kuukauttaAika juoksee eteenpäin sellaisella vauhdilla, ettei tässä kohta pysy enää perässä. Vastahan minä kirjoitin postausta aiheesta tervetuloa kotiin pentu, ja nyt vuorossa on jo pikkusopulin 7kk -syntymäpäivä.

Seitsemän kuukautta vanha Gisli on kooltaan jotain 33 ja 33,5 cm välissä, painoa on kertynyt huimat 5,5 kg. Taskukokoinen siis, toivotaan ettei senttejä tule enää yhtä enempää! Heinäkuun alussa pentu aloitti treenaamisen ihan omassa aksaryhmässään, vaikkakin meidän treenit on edelleen huikeita hyppysuoria ilman rimoja, sekä suoraan putkeen juoksemista. Kesäkuussa agilityjuttuja ei oikeastaan edes treenailtu, sillä päivät kuluivat kaiken muun parissa, mutta jossain välissä pikkusheltti on prosessoinut esimerkiksi putkeen irtoamista, joka sujui viime viikolla jo useamman metrin päästä. Taitava! Samoin hypyille se irtoaa tosi mallikkaasti, sivuttaissuunnassa toki vielä huonommin.


Tokojuttuja ei olla pahemmin treenailtu, mitä nyt vadin päällä pyörimistä on muistuteltu mieleen ja sivulletuloa hinkattu joka treenikerta. Gislin mielestä tokohommat on vähän tylsiä, ainakin jos vertaa agilityyn. :D Eipä meillä edelleenkään ole mikään kiire, joten tehdään kun sille päälle satutaan.

Treenailemisen sijaan Gisli on viettänyt kesäänsä juosten koirakavereiden kanssa, ja onpa pikkusheltti uinut useamman kerran! Tänään käytiin mustikassa ja samalla reissulla koirat (sekä minä) pääsivät uimaan. Isot koirat hakivat lelua innoissaan, ja yhtäkkiä huomasin että myös Gisli on uimassa kohti. Siitä taitaa kyllä tulla oikeasti varsinainen vesipeto, sen verran rohkeasti se veteen suhtautuu. Lenkilläkin se juoksee surutta kaiken maailman kuraojien kautta, jos ne eteen sattuvat. Juuri kun pääsin edellisessä postauksessa sanomasta, että ei se vielä vapaaehtoisesti ui. :D

Tiivistettynä: seitsemänkuukautinen Gisli on aivan huipputyyppi, enkä malttaisi odottaa että se on aikuinen. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti