sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Harrastellaan

Kaksi viikkoa sitten vietettiin huikea viikonloppu Kiteellä Villa Taivaannastassa, sillä Laura oli järjestänyt kasvateilleen agilityleirin. Gisli pääsi ensimmäistä kertaa ihkaoikeaan agilityvalmennukseen, kun Lukkarisen Mari veti meille sekä lauantaina että sunnuntaina treenit. Myrn puolestaan osallistui leirikisan koiraosuuksiin, sekä treenasi lauantaina vähän toko- ja rallyjuttuja kaatosateessa.

Lauantaina Gisli oli vähän hämmentynyt uudesta kentästä, sillä aidolla nurmella ei ollakaan aikaisemmin treenattu. Liekö pentu ollut myös väsynyt edellisillan leikeistä, sillä se oli huomattavasti normaalia hitaampi. Se kuitenkin leikki aivan superisti, mitä se ei ole aiemmin treenien lomassa oikein tehnyt. Aksa on vaan paljon kivempaa, t. Gisli! Sunnuntaina pentu olikin sitten kuin eri koira, ja paineli hurjaa kyytiä eteenpäin. Tehtiin helppoja pentujuttuja, ja opeteltiin vähän ohjauskuvioita sekä pimeää putkikulmaa. Siitä tulee taitava, kunhan itse vaan opin ohjaamaan.

Muuten meidän elämässä ei oo tapahtunut mitään merkittävää. Myrn on ollut enemmän ja vähemmän tauolla kaikesta, ja nyt tokoasenne on taas vähän parempi. Ollaan pääasiassa keskitytty lenkkeilemään, sillä allekirjoittaneen koulu vie veronsa jaksamisesta, eikä treeni-intoa ole oikein ollut.

Kaikki allaolevat kuvat (c) Laura Pitkänen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti