sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Junioriorava
Pienestä karvapallosta on ehtinyt kasvaa jo yhdeksänkuinen, lähes aikuista muistuttava kaunotar. Virallista 9kk-kuvaa ei ole vielä ehditty ottaa, mutta sellainen on tilauksessa kyllä! Juniorieläin pääsee esiintymään virallisissa näyttelyissä ensimmäistä kertaa marraskuussa Jyväskylä kv:ssä, jonka jälkeen suunnataan joulukuussa Messariin. Jännää! 

Yhdeksänkuinen Gisli on opetellut (edelleen) samoja juttuja kuin ennenkin, joskin nyt esimerkiksi sivulletulotreenit ovat aiheuttaneet pikkusopulin päässä jonkinlaisen oivalluksen, ja kulhon päällä tarjotaan jo aika kivaa perusasentoa. Tätä enemmän on treenailtu esimerkiksi puiden kiertoa sekä jalkojen väliin tuloa, koska aksajutut on kivempia treenata. Treeneissä ei olla hirveästi ehditty käydä, mutta esittelipä pentu hienoa tekemistä kaksi viikkoa sitten, kun tehtiin Agarwaen -leiriltä jo tutuksi tullutta radanpätkää. Omistajan koulukiireet vaan verottaa treenimotivaatiota ja -aikaa, kurjaa!

Viikonlopun Gisli vietti tiiviisti aksan parissa ollessaan turistina oman seuran kisoissa. Mittasin sen torstaina omalla grillitikku + mittanauha -viritelmälläni noin 34 cm korkeaksi, kisoissa Iita mittasi sen virallisella mitalla 33 cm ja Inka 34 cm korkeaksi. Oma veikkaus on, että pentu on jossain 33,5 cm paikkeilla. Selkeästi mini edelleen joka tapauksessa. 

Pentu on ihan huikea edelleen, vaikka joskus joku voisi ottaa siltä puolet energiasta pois. :D Pikkuhiljaa tässä saakin jo alkaa jännittää, sillä luustokuvat häämöttävät enää kolmen kuukauden päässä, IIK.

Söpöistä söpöin pikkusopuli. ♥Käytiinpä yksi päivä retkelläkin, tässä retkiseurue! Vasemmalta Savu, Roihu, Minttu, Taika, Gisli, Myrn, Hupsis ja Meela.


Kaunis syys-Myrn ♥


Hupsiskin edustaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti