torstai 29. kesäkuuta 2017

Puolitoistavuotias pikkusopuli






Gisli otti ja meni täyttämään jo 1,5 vuotta 15.6.! Aika menee niin nopeasti. Tällä hetkellä pikkukoira on bikinilookissa, mutta hiljalleen karva alkaa taas kasvamaan. Saa nähdä, millainen juoksuväli tulee olemaan, sillä kovasti Gisli näyttäisi juoksuja tekevän.

Agilityssä ollaan nyt tauolla heinäkuun puoleen väliin asti, sillä halusin antaa pikkukoiralle kunnon kesäloman. Tai no loman ja loman - ollaan nimittäin aloitettu projekti juoksu-A! Tarkoitus olisi opettaa se Sandersin boksimenetelmällä, joten nyt treenaillaan boksin kanssa ihan rauhassa ja siirrytään esteelle sitten kun ehditään. Ennen taukoa Gisli aloitteli myös hieman keppejä (ehdittiin treenata niitä kolmella kerralla :D ), ja alun haparointien jälkeen se kepitteli aivan superisti kuutta keppiä! 

Huonosti seisova kaljurotta 1,5v. Livenä se on söpömpi! ♥

Tää kuva kiteyttää Gislin ajatukset aksasta. ♥

Alun perin tarkoitus oli treenata paaaljon rallytokoa kesän aikana, jotta Gisli olisi kisavalmis syksyn rallytokokisoihin. Voi kuitenkin olla, että pikkukoira ei aloita kisauraansa vielä tänä vuonna, sillä se tuntuu kehittyvän kovin hitaasti niin fyysisesti kuin henkisestikin. En tahdo viedä keskeneräistä koiraa kisaamaan, ja erityisesti seuruun kanssa meillä tulee olemaan vielä hirmuisesti tekemistä. Gisli ei ole samanlainen turboahdettu tapaus kuin Myrn, joten itsellänikin on opettelemista taas kerran erilaisen koiran ohjaamisessa.

Seuraavien viikkojen suunnitelmissa on käydä mittauksessa (jännittää jo nyt!) Agirodun yhteydessä sekä kiertää Herajärven kierroksen eteläosa heti siihen perään. Vaelluskoiraksi omistani pääsee vain Gisli, sillä Kolin reitit ovat Myrystiinalle ehkä vähän turhan raskaita. Ja aina on sitä helpompaa mitä vähemmän koiria on mukana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti