torstai 23. elokuuta 2012

Pentu-uutisia!

Meidän elämää pidempään ja tarkemmin seuranneet varmaan tietävätkin, että kovasti on allekirjoittanut haaveillut pienestä sheltinpoikasesta enemmän ja vähemmän jo kohta vuoden ajan. Keväällä odotettu pentue menikin sivu suun, kun narttuja syntyi vain kolme, ja nekin kaikki merlejä. Sitten vain odotettiin, odotettiin ja...kuinkas ollakaan, yhtäkkiä nurkan takaa putkahti täydellinen pentue harrastuskoiraa etsivälle - Amor'jade D-pentue nimittäin!

Varovainen sähköpostini sai kasvattaja-Maikilta sangen innostuneen vastaanoton ja kuulumisia vaihdeltiin puolin ja toisin. Sovimme myös, että käyn pentuja katsomassa ja juttelemassa Maikin kanssa ihan kasvotusten, joten perjantaiaamuna 17.8. käänsimme Lauran kanssa Lagunan nokan kohti Haukipudasta ja pieniä, tuolloin viiden viikon ikäisiä shelttilapsia!

Ja mitä muutakaan voi odottaa, kun sheltti-ihmisiä ja paljonpaljon pentuja laitetaan saman katon alle - takaisin hotellilla olimme vasta puolen yön jälkeen, vaikka pentuja lähdimme katsomaan jo neljän aikaan iltapäivällä :'D Itse en saanut silmiäni irti pienistä karvapalloista, kun en noin nuoria pentuja ollut koskaan nähnyt. Koko seitsikko oli aivan mielettömän upeita näin maallikon silmin, ja olisin voinut napata vaikka kaikki mukaani (tosin tätä olisin saattanut myöhemmin katua, mikäli pennut ovat yhtään tulleet vanhempiinsa..).

Reissun jälkeen alkoi raastava odotus, sillä vielä ei ollut satavarmaa että tänne pentu kotiutuu. Eilen illalla sain kuitenkin odotetun puhelun Maikilta, joka ensimmäiseksi täräytti: "Saako Dea muuttaa teille?" Ensijärkytyksestäni (joka tosin oli vain ja ainoastaan positiivinen) toivuttuani onnistuin vastaamaan myöntävästi ja puhelun loputtua alkoikin mieletön riemuitseminen. Pieni tulinen salamaniskatyttö muuttaa meille siis vain parin viikon päästä, 8.9.! Pikkuneiti on kuulemma varsin itsepäinen oman tiensä kulkija, joten odotettavissa on siskopuoli-Meelan veroinen harrastustykki. Vielä pitäisi jännittää pentutarkin tuloksia, jotta varmasti tiedetään kaiken olevan kunnossa ja odotellaan virallisen nimen julkaisua! Kutsumanimekseen työnimellä Dea kulkenut pikkumusta saa Myrn, joka on haltiakieltä ja tarkoittaa tummaa. Mikäs siis sen parempi nimi tummalle trikille!



 Lopuksi vielä kuva pienestä ihanuudesta, painikaverina (alla) sisko Diandra.



              

7 kommenttia:

  1. Ihana, villin näköinen koirakakara. Kohta koittaa Hupsiksellekin hurjat ajat, kun pentu riippuu hännässä ja koettelee velipojan kärsivällisyyttä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsis-parka, saa nähdä mitä se sanoo uudesta tulokkaasta. Aikaisemmin se on kyllä ollut kovasti pentujen kaveria, mutta äitini seropipentua se ei oikein arvosta :D Onneksi pennulla on myös kaksi muuta shelttikaveria joita kiusata, niin saa Hupsiskin välillä hengähtää!

      Poista
  2. Onnea vielä tätäkin kautta! Pentu kotiutuu samana viikonloppuna kun meidänkin vauveli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Kamalasti pentupäivitystä on siis tiedossa viikonlopun aikana ja jälkeen molemmilla suunnilla :'D

      Poista
  3. Pieni ja pippurinen shelttivauva, mitä sitä voi ihminen muuta toivoakaan? Jään ilolla (ja hieman kateellisena) odottelemaan uusia päivityksiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tismalleen! Ja vielä kun kehuja on pennusta sadellut niin kasvattajalta kuin isän omistajaltakin, niin ei voi olla kuin tyytyväinen :)
      Toivotaan et teillekin ensi vuoden puolella tupsahtaisi shelttilapsonen!

      Poista
  4. Voi että miten suloinen! Onnea pennusta!:)

    VastaaPoista