keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Talven riemuaIhanaa, kun vihdoin on lunta! Sitä on juuri sopivasti, sillä latuja ei ole vielä pystynyt tekemään ja jäällä taas on helppo kävellä missä vain, kun ei itse uppoa umpihankeen. Vaikken itse olekaan mikään talvi-ihminen, on pakko myöntää että talviaika on hirmuisen kaunis ja koirien (erityisesti Hupsiksen) riemua jäällä juoksennellessa on ihana katsella. ♥ Koska pakkasten ollessa viidentoista asteen kieppeillä on myös aurinko pysytellyt näkyvissä, on kamera päässyt lenkeille mukaan yllättävän usein!

Treenirintamalla ei mitään ihmeellisyyksiä ole tapahtunut. Viime viikon tokotreenit oli yksi katastrofi, koska Myrn oli päivällä tehdystä superpitkästä lenkistä niin väsynyt eikä jaksanut keskittyä tekemiseen ollenkaan. Paikkis taisi olla ainoa kunnolla onnistunut juttu, pikkumusta pysyi hienosti kolme minuuttia HÄIRIÖSSÄ, joskin kahden minuutin kohdalla kävin välipalkkaamassa. Rallytreenit sen sijaan olivat perjantaina ihan mahtavat ja tehtiinkin kahta eri rataa onnistuneesti useamman kerran. Omatoimitreenejä ei pahemmin olla nyt tehty, koska Laura seikkaili Ruotsissa astutusreissulla, mutta eiköhän taas päästä niidenkin makuun! Eilen kyllä iski paniikki, koska rallykisoihin on enää alle kuukausi, apua. 

Koska kirjoitusinto on taas kerran hukassa, ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia erikoispostauksia varten! Saataisiin jotain eloa tänne blogiinkin ;)


6 kommenttia:

 1. Ootte ihan huonoja ehdottamaan :c

  VastaaPoista
 2. Koska teillä on yhtä paljon koiria kuin meillä, niin ehdotan jonkinlaista peruspäiväohjelmapostausta, jossa kuullaan miten selviätte tästä arkielämän hulinasta.:D (Vaikka tiedän myös, että niitä "peruspäiviä" on yleensä n. 1 kuukaudessa ja onko se silloin peruspäivä...)

  Olis kans kiva kuulla esim. mitä teillä syödään ja puetaan ja muutakin röyhkeää tunkeutumista yksityiselämäänne!

  VastaaPoista
 3. Ah mikä upea lappari sieltä löytyykään! ♥
  Kuvat ovat myös upeita!

  VastaaPoista