lauantai 4. tammikuuta 2014

Frettien asialla

Mantan & frettien  blogissa oli pyyntö osallistua kampanjaan, jonka tarkoituksena olisi lisätä tietoisuutta pimeän pennun hankinnasta ja sen vaaroista. Koskapa tässä taloudessakin on kaukaisena haaveena se oma pieni fretinpötkylä, ollaan me ehdottomasti mukana ja haastetaan kaikki lukijammekin osallistumaan kampanjaan, jotta saataisiin frettien tulevaisuus paremmaksi!Meidän elämässä tapahtuu jännittäviä asioita ensi kuussa, sillä vaikkei rallytokokurssi ole edes alkanut, ilmoitin pikkumustan Jyväskylä KVn yhteydessä pidettäviin rallytokokisoihin! Me siis korkataan kisaura tässä lajissa jo helmikuun lopussa, apua. Ensimmäiset treenit joululahjaksi saaduilla kylteillä on jo takana ja vaikka paljon on vielä treenattavaa ja hiottavaa, oli meno loppua kohden ihan kivaisaa jo. Tehotreeniin ollaankin otettu nyt eteentulo, jota ei aikaisemmin olla edes harjoiteltu, koska tokon luoksarissa mun koirat tulee suoraan sivulle. Myrn on onneksi supernopea oppimaan ♥

Meidän kevät näyttääkin harrastusten osalta varsin tehokkaalta, sillä keskiviikkoisin on luvassa Noutajien kenttäkoulutus, jossa oon itse vetämässä muutamana kertana penturyhmää ja myöhemmässä ryhmässä treenaan sit vaihtelevasti jommalla kummalla karvaisella. Torstaisin treenaillaan tokoa Poksin tokoryhmässä, lähinnä Myrnin kanssa, mutta saattaapa Supinenkin päästä jokusen kerran mukaan. Maaliskuuhun asti meillä on perjantaisin Joan järkkäämä rallytokokurssi pikkumustan kanssa, joten varsin tiivis loppuviikko tulee aina harrastusten osalta! Lisäksi treenaillaan tietysti doboilua ja myöhemmin keväällä toivottavasti mejäilläänkin.

Tämä viikonloppu me otetaan rauhallisesti kolmistaan, sillä Laura lähti viikonlopuksi Jyväskylään mökille ja merlet vastaavasti Lauran porukoille hoitoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti