torstai 24. maaliskuuta 2016

Kaikkein paras


Käväistiin eilen Pohjois-Karjalan Seurakoirat ry:n vuosikokouksessa ja vaatimattomasti putsattiin pöytä tokon vuosittaisten kilpailujen osalta. Saanko esitellä: Vuoden tokokoira 2015 ja  Vuoden tokon seuramestari 2015, Amor'jade Dark Drama Queen! Lisäksi Myrn sai palkinnon tokoparhaudestaan, sillä Athenen Malja jaetaan vuosittain parhaiten pärjänneelle ei pk-rotuiselle koiralle. Toistettiin vuoden 2013 menestys, sillä silloin Hupsis pokasi nuo samat palkinnot (myös Athenen Maljan, vaikka onkin periaatteessa pk-rotuinen :D ). Ainoastaan tokotulokaskisasta ei saatu mitään, sillä sen Myrn voitti viime vuonna. Hieno pikkumusta!

Gisli tekee jo hurjan kivoja sivulletuloja ja se on aina niin innoissaan opettelemassa uusia juttuja. Laura otti projektiksi opettaa sille etutassut vadin päällä pyörimisen, ja kun tassujen laittaminen korokkeelle vihdoin alkoi onnistua, on eteneminen ollut hurjan nopsaa. Vielä kun näyttelyseisomista jaksaisi hinkata samalla tavalla kuin muita juttuja.. :D

Tällä viikolla mittariin tuli jo 14 viikkoa, äkkiä se aika vaan kuluu! Kokoa Gislillä on nyt noin 27,5 cm, eli viime viikosta kasvua on tullut 1 cm. Saa nähdä, milloin lapsi alkaa tiputtamaan hampaitaan!


Päästiin mukaan Fitdogin penturyhmään, jossa siis testataan uutta Puppy Boosteria samalla kun opetellaan pennun kanssa juottorutiineja niin treeneissä kuin muuallakin. En tosin usko Gislillä olevan ongelmaa nesteytyksen suhteen tulevaisuudessa, sillä se hakeutuu vesikupille treenaamisen keskelläkin ihan itse. Kivaa kuitenkin päästä testaamaan!


1 kommentti: