torstai 1. marraskuuta 2012

Puppy 16 weeks!

Myrnin 4 kk-päivän kunniaksi neiti pääsi tehosterokotuksille heti aamusta. Pentu oli jälleen aivan innoissaan nähdessään eläinlääkärisedän, ja seisoi hienosti pöydällä koko ajan. Sydän kuunneltiin taas eikä sieltä edelleenkään kuulunut mitään ylimääräistä, joten eiköhän tässä voi jo huokaista helpotuksesta! Rokotusta Myrn ei edes huomannut, tässä suhteessa ei pentu ole näköjään nimensä veroinen. Tulipa hankittua neitokaiselle myös EU-passi, nyt on hyvä alkaa suunnittelemaan ensi vuoden etelän valloituksia kun passikin löytyy ;).


Myrn 15 vko (c) Laura

 Lääkärireissun jälkeen suunnattiin pienelle kaupunkikävelylle, ja käytiin moikkaamassa Lauraa Carelicumissa. Myrn oli oma reipas itsensä eikä pahemmin välittänyt keskustan hälinästä. Pääsipä pentu ensimmäiselle bussimatkalleenkin, ja istui rauhallisesti koko matkan minun sylissä - mitä nyt alussa piti moikata bussikuskia. 

Meidän kosketuskeppitreenit etenee kivasti, tosi nopeasti Myrn hoksasi jutun jujun ja ehkä me päästään kohta siirtymään jo eteenpäin. Sivulletulo on myös varsin kiva, ja seuruun alkeita ollaan alettu treenaamaan hieman. Ensi viikolla me päästäänkin jo ohjattuihin tokotreeneihin, jes! Hallillekin voisi yrittää taas joku päivä päästä niin, että Myrn pääsisi treenaamaan.
Luoksetuloa ollaan treenattu nyt ahkerasti, kun pentu päätti välissä hävittää korvansa kokonaan. Nyt se tulee tosi hienosti luokse, jollei ole ihan mieletön häiriö vieressä. 

Kuvahuijaus (c) Laura

Ainiin! Pikkumusta on jo iso, sillä se on tiputtanut ensimmäiset hampaansakin. Painoa oli kertynyt 5,1 kg, joten ei taida mikään ihan kepoinen tyttö tulla :'D Pitää yrittää viikonloppuna mitata neiti taas, saas nähdä millaisia mittoja sieltä tulee. 

Käytiinhän me tosiaan syyslomalla Liperissä mökkeilemässä, Myrn oli ihan riemuissaan kun sai juosta irti koko ajan ja tehdä omia tutkimusretkiä mökin läheisyydessä. Isla-puolisiskon kanssa pennulla oli mielettömän hauskaa ja shetlantilaiset leikkivätkin keskenään melkein koko illan. Kyllä oli väsynyttä porukkaa sen jälkeen!

Mökkijengi! (c) Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti