torstai 12. joulukuuta 2013

It's official

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI44805%2F12&R=88

Olin juuri päässyt sanomasta, että milloinkahan lausunto ilmaantuu nettiin, kun sähköpostiin kolahti uutisia. Odotetunlaisethan nuo olivat, eli lonkat tulivat takaisin E/E. Harmittaa niin kovasti, mutta pahin shokki tuli koettua jo kuvauksen jälkeen, joten me jatketaan meidän elämää omalla tavallamme ja suunnataan katseet kohti uusia kuvioita. 

Agility siis jäi harrastuksista pois kokonaan, sillä en koiraa tahdo ehdoin tahdoin rikkoa. Tammikuussa aloitetaan kuitenkin rally-tokokurssi ja tokotreenit jatkuvat normaalisti, joten harrastuksista ei ole pulaa! Keväämmällä koitetaan päästä mejä-kurssillekin. 

Rakas tuo pikkumusta mulle silti on, vaikkei se täydellinen olekaan.

Huomenna suunnataan Rellun nokka kohti Helsinkiä ja Messukeskusta, sillä Myrn esiintyy lauantaina Nordic Winnerissä. Minkäännäköisiä tulostavoitteita ei ole, mutta olishan se kiva saada edes EH. Tuomarina meillä on nimittäin suomalainen Paula Heikkinen-Lehkonen. Myrn pääsee toivottavasti pyörähtämään myös kasvattajaluokassa, jännää! Kaksijalkaiset keskittynee treffailemaan tuttuja sekä shoppailemaan, mukavaa vaihtelua normiarkeen tällainen.

Mikäli meitä tahtoo moikata, löydytään me lauantaina ainakin kehältä 45 ja sunnuntaina ollaan Lauran kanssa turisteilemassa! Meitä ei oo vaikea tunnistaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti