perjantai 4. maaliskuuta 2016

Pikkumonsteri treenaa

Pikkumonsteri 11,5vko

Monsterilapsi on kasvanut taas yhden viikon, ja tajusinkin tuossa yhtenä päivänä ettei se enää olekaan pieni pyöreä pennunpallero, vaan kovasti jalkoja kasvattava sheltinpoikanen. Koko näyttää tässä vaiheessa oikein hyvältä ja edelleen se vaikuttaa hirmu kevyeltä verrattuna Myrniin samanikäisenä.

Tänään käytiin hallilla treenaamassa leikkimistä (sujui huonommin kuin viikko sitten kun olin hallilla yksinäni, mutta ihan hyvin se lopulta leikki) ja istumista, seisomista sekä maahanmenoja. Testailtiin myös vähän näyttelyhihnassa liikkumista, eiköhän siitä hyvä tule! Ulkoillessa ollaan nyt panostettu mukanakulkemiseen pelkästään hihnan päässä roikkumisen sijaan ja kontaktia Gisli ottaakin aika hyvin, kun mukana ei ole häiriötekijöitä aiheuttavia isoja koiria.
Pentu on nyt päässyt useampaan otteeseen isojen koirien kanssa lenkille mukaan, kun ollaan menty metsään. Hyvin se pärjää porukassa, joskin meno on selkeästi villimpää silloin, jos mukana on ainoastaan Myrn. Sisällä Gisli on hirmuinen monsteri, se iskee hampaansa kiinni sukkaan juuri, kun olen ottamassa askelta eteenpäin ja olisi koko valveillaoloaikansa leikkimässä Myrnin kanssa, jos vain voisi. Onneksi sohva on vielä isompien turva-aluetta, sillä kirppu ei ole tarpeeksi suuri pomppaamaan sinne, vaikka yrityksen puutteesta sitä ei kyllä voi syyttää.

Ensi tiistaina vuorossa onkin ensimmäinen rokotus, hui! Äkkiä se aika kuluu, mutta toisaalta ihan kiva vaan. Pentuaika on kivaa hetken, mutta olen superonnellinen sitten, kun pentu antaa nukkua KOKO yön rauhassa ja on oppinut kunnon koirakansalaisen tavoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti