sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Talven riemuja

Koirilla oli eilen hauskaa lammasaitauksella:
Kuvien (c) Laura Pitkänen

Lentäväinen lihapullani!
Näin paljon Hupsa rakastaa talvea.


Ja Petsie-lenkiltä 22.1.2012 otettua kuvasatoa, (c) Netta Timonen.


Lappalaisvauhtia a la Hups ja Delia.

6 kommenttia:

 1. Onpas iloisen näköinen koiruus.Sillä on kyllä harvinaiset ja kauniit värit turkissaan.Onko tuuo vaalea kaulassa ja poskissa tosiaan kermanväristä?

  VastaaPoista
 2. Hupsis nauttii talvesta kyllä täysin siemauksin. Ihan aavistuksen tummempaa kuin kerma taitavat nuo vaaleat osat kaulassa ja poskissa olla, mutta aika lähelle kermaa kuitenkin. Hirmuisesti herra on saanut kommenttia juurikin väristään, ja monet eivät meinaa lapinkoiraksi tunnistaa.

  VastaaPoista
 3. Aika jännä, miten tuo väri vaikuttaa niin paljon rotutunnistukseen (vaikka ehkä ne ovatkin rotua vähemmän tuntevia), omaan silmääni kun Hupsis näyttää niin lapinkoiralta, kuin lapinkoira vain näyttää voi. :)

  VastaaPoista
 4. Suurin osa noista ei-tunnistaneista eivät varmaan rotua pahemmin tunnekaan,koska aina seuraavana kysymyksenä on, että eivätkös ne ole yleensä mustia? :D Mutta jännää sinänsä, että lapinkoiraihmisistäkin on muutama tullut ihmettelemään tämän väritystä!

  VastaaPoista
 5. Mulle tulee aina tosta ekasta kuvasta (+blogin yläkuvabannerijutusta) mieleen, että se ois paimentamassa poroja! Sillä on ihan poropaimennusilme (eikä toki takana oleva aita mun mielikuvia ruoki yhtään). Mutta haittaako se vaikkaki se shelttiä paimentaiski porojen sijaan, paimentaa kumminki!

  Ps. Oon huomannu, että Hupsis on juoksukuvissa melkein aina perässä. Onko muut niin nopeita vai onko se vaan laiska? :(

  VastaaPoista
 6. Hahahaha! Veikkaan et jos Hupsa pääsis porojen kanssa samaan aitaukseen, nii ilme olis aika erilainen ja se juoksis vaan karkuun :'D
  Ja sheltit on noin miljoona kertaa nopeempia kuin toi laiskimus, luulen et se on hitauden lisäks myös laiska :))) Tai sit se on niin fiksu, ettei viitsi kuluttaa energiaansa turhaan juoksemiseen!

  VastaaPoista