keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Lomaillaan

Meillä lomaillaan vihdoin! Sää on tosin edelleen erään lappalaisen mielestä liian kuuma, joten pahemmin ei olla treenailtu, mitä nyt maanantaiagilityä hallilla. Nyt kun olen seuraavat puolitoista kuukautta oikeasti vapaalla, ehditään onneksi lenkkeillä ja treenata myöhäänkin. 

Agilityn parista ei mitään uutta - Hups on laiska lahna, mutta kepit sentään sujuu ihan ookoo hitaudesta huolimatta. Päätin vihdoin alkaa opettaa sille juoksukontakteja, sillä kontaktitkin ovat niin hitaat että jos joskus kisaamaan päästään, menee niillä ihan turhaa aikaa. Maksihyppyjä ei olla tehty pahemmin, vaan mennään joko mini- tai medirimoilla ihan vaan jalkojen säästämiseksi. 
Myrn taas on tehnyt pätevänä erinäisiä pikkuratoja ja tekniikkatehtäviä ihan muutamalla esteellä. Lisäksi kontaktit on nyt otettu tehotreeniin, puomin alastulolla siis treenaillaan 2on2offia kosketusalustan alla ja melkoisen taidokkaasti pikkumusta homman jo tajuaa. Keppien sisäänmenoa treenaillaan myös hallilla käydessämme. Kunhan syksymmällä päästään luustokuviin, aletaan myös treenailla nostetuilla rimoilla ja päästään vihdoin A:n ja keppien pariin ihan kunnolla.


Viime viikonloppuna matkasimme Lauran ja Myrnin kanssa Helsinkiin. Pikkumusta sai jäädä lauantaina majapaikkaamme, jossa sillä oli ystävänä Tooru-tiibetinspanieli, kun taas me kaksijalkaiset suuntasimme treffailemaan tuttuja keskustaan. Lenkkeilyt Koivukylässä koostuivat pitkälti koirapuistoilusta, eikä Myrnillä kamalasti halua muuhun ollutkaan, kun ulkona oli sen verran kuuma. Onneksi koirapuiston yhteydessä oli myös agilitykenttä, jossa kävinkin treenaamassa hieman välistävetoja, takaakiertoja sekä kontakteja. Tokoiltiin myös pikkuisen ja ai miten pätevästi pikkumusta teki! Puolentoista minuutin paikkis yhdellä välipalkkauksella oli tosi jees, seuruupätkät samoiten ja jääviäkään ei voi kuin kehua, vaikkei tehtykään niitä seuruuseen yhdistettynä. Myrn myös keskittyi täysillä tekemiseen, vaikka Tooru sähelsi jotain vieressä. Sunnuntaina heitettiin paluumatkalla ylimääräinen kierros Nummelaan, jonne Myrn jäi viihdyttämään Kristinaa sekä isäänsä, Sagaa ja pientä terminaattori-Olgaa. Olga olikin varsin onnessaan saadessaan uuden leikkikaverin, kun taas Saga ei pikkumustalle lämmennyt ja Magnus keskittyi lähinnä ihaniin tuoksuihin, joita sen mielestä tyttärestä lähti. Myrn siis lähtee tänä viikonloppuna Viron turneelle ja osallistuu kolmeen näyttelyyn, joista toivottavasti mukaan lähtisi kaksi junnusertiä ja Viron juniorimuotovalion titteli. Hiukkasen jännittää, sillä sunnuntain tuomari ei ainakaan Kemin näyttelyssä ollut arvostanut trikkejä juuri lainkaan..
Kun Myrn seikkailee etelässä, suunnataan me Lauran&Meelan sekä Fannyn&Noonan kanssa kohti Pohjois-Ruotsia ja poiketaanpa paluumatkalla Norjassakin! Ohjelmassa on muun muassa agilitykisat Piteåssa niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja lisäksi hiukan salaisia asioita samalla suunnalla. Ajelemaan me lähdetään jo huomenna ja takaisin olisi tarkoitus palata ensi viikon keskiviikkona, jolloin käydään hakemassa myös Myrn takaisin kotiin. Talo on harvinaisen hiljainen, kun ei ole yhtä pikkumustaa häsläämässä ympäriinsä!

Hups 3,5v seisoo rumasti


Myrn 11kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti