lauantai 20. joulukuuta 2014

Putkeen

Allekirjoittaneella alkoi tiistaina loma koulusta, joskin eilinen ja tämä päivä ovat menneet aika pitkälti vielä töiden merkeissä. Loman kunniaksi käytiinkin keskiviikkona treenaamassa tokoa hallilla. Hupsis tosin pääsi ensin juoksemaan muutaman esteen hallilla olleella radalla, Myrnin kanssa keskityttiin kaukoihin ja ruutuun, joista jälkimmäistä kokeilin ensin naksutella, mutta totesin sen olevan meille huono vaihtoehto. Pari toista näytöllä ja ilman ja johan tekeminen parani! Kaukot alkaa olla varsin mallikkaat, eikä istumaannousuongelmasta ollut tietoakaan, jee!

Tehtiin me vähän noutoakin, joka on mennyt tooooosi hurjasti eteenpäin parin kuukauden takaisesta tilanteesta! Lopuksi treenailtiin tunnaria. Tunnarissa Myrn tuppaa olemaan vielä turhan innokas etsimään kapulaansa, vaikkei häiriökapuloitakaan vielä mukana ole ja se seikkailikin ties missä puikkonokkansa kanssa etsiessään kapulaa.

 Torstaina ajeltiin Lauran kanssa hallille uudemman kerran, sillä vuorossa oli huikea Putkibattle, jossa panoksena oli häviäjän tarjoama lounas. Myrn oli aivan liekeissä, kun se tajusi pääsevänsä rallattelemaan putkia - eikä mikään ihme, saahan pikkumusta tehdä "aksaa" ehkä tuurilla kolmesti vuodessa juurikin putkirallien muodossa. Tällä kertaa voiton veivät Laura ja Meela, oma ohjaus on niin ruosteessa aksatauon takia ettei oikein sujunut.
Tänään Laura suuntasi manulaisten kanssa Poksin pikkujoulumölleihin, jonne Myrn pääsi osallistumaan putkiralliin. Itsehän toki olin töissä, mutta onneksi tulospalvelu pelasi. ;) Pikkumusta oli tykitellyt oikein kunnolla, tuloksena nolla ja vieläpä luokan voitto! ♥ Kotona shelttikaksikko pääsi nauttimaan palkintoherkuista ja kuuleman mukaan myös herra lappalainen oli tahtonut oman osansa - Laura oli ihmetellyt miksi Hups makaa lattialla syömässä jotain ja selvisikin että lapikas oli käynyt hakemassa palkintokassista herkkuja ihan omatoimisesti. :D Läski mikä läski.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti