maanantai 16. helmikuuta 2015

Kevättä kohti

Kaunokainen 2,5v ♥


Allekirjoittaneen kiireet niin koulun harjoittelun kuin töidenkin kanssa ovat vieneet aikaa blogin kirjoitukselta, pahoittelen! Tällä hetkellä teen kuusipäiväistä viikkoa, kun harjoittelua on maaliskuun loppuun asti ja töitäkin on pakko välillä tehdä. Saa nähdä milloin iskee burn out.

Tokoiltu on säännöllisen epäsäännöllisesti sen jälkeen, kun pikkumusta parani mahapöpöstään. Viime torstaina käytiin hallilla illalla, jolloin Myrre treenasi ruutua, sivulletuloja kapula suussa, jäävien erotteluja, luoksarin stoppia sekä seuruuta. Ruutu oli ihan jees näytöllä, mutta lienee pakko ottaa se targetti uudelleen käyttöön, kun oikeaa paikkaa se ei vaan millään osaa. Sivulletulot olivat jo parempia kuin edelliskerralla, joten eiköhän me tuokin saada aika nopsasti korjattua!



Jääviä pikkumusta erotteli tosi hienosti niin minun peruuttaessa kuin normaalisti seuratessakin. Istumista ollaan treenattu tosi vähän, mutta yllättävän hyvin Myrn senkin osaa, kunhan vaan muistan pitää äänensävyt oikeina jokaisessa jäävässä. Luoksarin stoppikin on edennyt huimasti, vaikka vielä onnistumisprosentti ei ihan satasen luokkaa olekaan. Lopuksi tehtiin seuruupätkä Lauran liikkuroimana, aluksi paikka oli vielä ihan ookoo, mutta loppua kohden se vaan levähti ja nyt ollaankin keskitytty oikean paikan treenaamiseen ihan kunnolla.




Lauantaiaamuna olikin sitten ekojen ryhmätreenien vuoro! Myrn kävi tekaisemassa aivan järkyttäviä liikkuroituja jääviä maahanmenoja, kun neiti päätti ettei osaakaan yllättäen enää mennä maahan. :D Pienen muistuttelun jälkeen saatiin onneksi homma sujumaan, mutta ensivaikutelma meistä ei varmaan ollut mikään paras mahdollinen haha! Tehtiin myös hyppyä, johon saatiin neuvoksi siirtää laskeutumispaikkaa taemmas, jottei Myrn jäisi niin lähelle estettä. Tähän tuskin jaksan paneutua sen suuremmin, sillä meillä ei ole aikomuksena käydä avoimessa yhtä koetta enempää, eikä ylemmissä tarvitse enää esteen taakse pysähtyä, jolloin paikalla ei niin suurta merkitystä ole.

Eilen käytiin isommalla porukalla 2,5 tunnin lenkki jäällä ja vielä illalla treenailemassa niin aksaa kuin tokoakin. Pääsin ensin aksaamaan Mintun kanssa varsin kivaa rataa, jossa ei mitään älyttömän suuria ongelmakohtia ollut - ainoastaan ohjaajan hölmöjä virheitä. :D Hupsis kävi lönkyttelemässä Lauran kanssa radan läpi ja Myrn pääsi testaamaan kaverilta saatua vinkkiä seuruupaikan parantamiseen. Ensimmäisen testauskerran jälkeen näyttäisi toimivan, joten kiitos Viiville! Lisäksi tehtiin pari stoppia ja treenattiin jäävää seisomista, jossa pikkumusta ei jostain syystä enää kestä mun liikettä sen taakse. Lopussa saatiin onnistumisia tähänkin, jee! Myrre pääsi myös rälläämään parit putket, kun testasin sen irtoavuutta. Hyvin irtosi!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti