torstai 16. kesäkuuta 2016

Lilla pirayan 6 månader!



Huh, miten aika kuluu nopsaan! Vastahan sitä ihasteltiin vastasyntyneitä pikkusopuleita Facebookin seinällä, ja nyt tuo ihkaoma piraijani täytti jo puoli vuotta. Gisli on tähän mennessä osoittanut olevansa kaikkea sitä, mitä toivoinkin ja ehkä hieman enemmänkin. Se on reipas, aktiivinen (välillä vähän liiankin kanssa) ja kaiken lisäksi vielä kauniskin.

Kulmurit vaihtuivat supernopsaan, kun vauhtiin pääsivät: kaiken kaikkiaan niiden tipahtamiseen taisi mennä yhteensä viikko, jos sitäkään. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että kaikki hampaat ovat suussa. Korvat ovat olleet vielä varmuuden vuoksi liimassa, kun toinen tahtoo olla hieman kevyempi, vaikka nätisti molemmat ovatkin taittuneet. Kokoa minikiiturilla on nyt puolen vuoden iässä hurjat 32,5 cm ja painoa 5,3 kg. Se tuntuu niin pieneltä!



Tokon saralla ei olla edistytty kovin huikeasti vieläkään, mutta ehtiihän sitä. Tosin joku on käynyt opettamassa pennulle merkin kierron, sillä viimeksi se kiersi merkin pelkällä käskyllä, eikä olla koko liikettä edes pahemmin treenailtu. :D Ruutuun se juoksee innolla, ja tekee muutenkin innokkaasti, vaikka agilityesteet ovatkin selkeästi THE juttu. Aksan puolella ollaan tehty edelleen hyppysuoraa ja putkea. Minusta poispäin Gisli irtoaa tosi kivasti, sivuttaisirtoaminen vaatii vielä vahvistamista. Tämänkään kanssa ei kiirehditä, mutta nopeaoppinen pentu on kyllä osoittanut olevansa. Kyllä siitä tulee makea aksakoira, jos vaan terveys sen sallii. ♥

Viikonlopun pikkusopuli viettää agilityn SM-karkeloissa kannustamassa talouden merlekaksikkoa. Toivottavasti nähdään myös paljon tuttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti