tiistai 25. huhtikuuta 2017

Edelleen erinomainen


Pikkusopuli 16kk ♥

Sunnuntaina kävimme Gislin kanssa pyörähtämässä Outokummun ryhmänäyttelyssä, josta on tullut vuosittainen perinne. Lähinäyttelyt ovat ihania, sillä ei tarvitse herätä kukonlaulun aikaan auton rattiin, eikä näyttelypäivän jälkeen ole totaalisen kuollut olo! Yleensä myös Myrn on päässyt esiintymään Outokumpuun, mutta tällä kertaa tuomarina oli ruotsalainen herra, jonka en uskonut arvostavan ei-niin-pientä pikkumustaa hörökorvineen.

Juniorinarttuja oli taas paikalla useampi, mutta vain neljä niistä sai tuomarisedältä erinomaisen. Gisli oli kaikeksi onneksi yksi näistä neljästä ja lopulta se sijoittui vieläpä kolmanneksi! Arvostelu oli ihan pikkusoopelin näköinen, sillä onhan se kevyt ja kaiken lisäksi karvatonkin tällä hetkellä. 

"Feminin tik med fina linjer och utmärkta rörelsen. Litet tunn i huvud och benstomme. Ej i bästa päls i dagen. Byggt på fina linjer"
Tuomari: Dan Ericsson, Ruotsi

Perjantaina käytiin treenaamassa ja otettiin samalla kuviakin! Gislin tekeminen alkaa olla oikein kivaa, vaikka hurjan paljon vielä onkin tekemistä, jotta sen kanssa pääsee kisakentille saakka. 

Myrn 4v9kk ♥

Kerrankin myös lapikkaasta seisotus! Hups pian 7,5v ♥

1 kommentti: