torstai 22. joulukuuta 2011

Kohta on joulu!


Hups on treenannut tällä viikolla sangen ahkeasti: maanantaina tokoiltiin, tiistaina harjoiteltiin kepittelyä ja tokoiltiin lopuksi ja eilen muistuteltiin vielä kepittelyä mieleen. Tein "kepit" itse tökkimällä muutaman kepin lumihankeen tuossa lähimetsässä olevalle kentälle ja aijaijai miten taitava Hupsis oli! Otettiin myös kepit-hyppy ja hyppy-kepit sarjaa, enkä voi olla kuin tyytyväinen! Nyt kun vielä päästäisiin sinne agialkeisiin, kun vihdoin ja viimein sain aikaiseksi liittyä Poksiin.

Myös toko sujuu aina vain paremmin. Jäävät liikkeet alkaa mennä jo todella hyvin, varsinkin liikkeestä maahan. Liikkeestä seisomisessa on vielä hieman treenaamista, kun Hups ei ole ihan sisäistänyt pysähtymiskäskyä :'D Seuraaminen on parantunut huimasti, samoin luoksetulo (tosin nyt lumihanki häiritsee, Hupsis kun saattaa yhtäkkiä päättää heittäytyä kieriskelemään hangessa kesken luoksetulon :'D ). Paikkamakuuta pitäisi päästä harjoittelemaan häiriössä ja sitä hyppyä olisi kohta pakko päästä treenaamaan! Puunrunkojen yli ollaan harjoiteltu tokohyppyä ja aika hyvin se sujuu välillä, mutta se oikeanlainen este olis kiva saada. 

Huomenna mennään Rantakylään joulunviettoon! Nyt superväsynyt Hupsaisa nukkuu vaan kerällä nurkassa; se oli ensin töissä mukana ja sitten käveltiin vielä Rantakylästä keskustaan bussia odotellessa. Kuorsaus vaan kuuluu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti